پست وبلاگ

تفاوت‌های دم کردن چای در ارتفاعات!

تفاوت‌های دم کردن چای در ارتفاعات!

اغلب کوهنوردان از جوشیدن آب در دمای پایین تر در ارتفاعات کوهستان اطلاع دارند اما اینکه دمای یک لیوان چای تازه دم در قله دماوند چقدر است؟ یا در قله توچال آب در چه دمایی می‌جوشد؟ نکته ای است که خیلی‌ها علاقه دارند بدانند.

بنابراین در صورتیکه برای پخ و پز در ارتفاع برنامه ریزی می‌کنید نیاز به سوخت بیشتر و همچنین افزودن بیشتر آب به غذا دارید. تغییرات نقطه جوش آب به همراه افزایش سرعت تبخیر آب، پخت و پز در ارتفاعات را مشکل می‌کند و برای جبران این تغییرات شما نیاز به افزایش زمان پخت یا تغییر محتویات غذا دارید.

به گزارش انجمن پزشکی کوهستان ایران، براین اساس به صورت حدودی، برای غذاهایی که در ارتفاع پایین در کمتر از ۲۰ دقیقه می‌پزند به ازای هر ۱۰۰۰ متر افزایش ارتفاع باید ۳ دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.

همچنین برای غذاهایی که در ارتفاع پایین بیشتر از ۲۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارند به ازای هر ۱۰۰۰ متر افزایش ارتفاع باید ۶ دقیقه به زمان پخت اضافه کرد.

درباره ی اکوتو

اکوتو ، یعنی اقتصاد و گردشگری در خدمت هم ، در کنار هم ، گردشگری صرف برای قشر مرفه جامعه است و اقتصاد صرف ، برای کسانی است که فکر می کنند زندگی فقط پول است ! باید پول درآورد و از زندگی لذت برد ، گردشگری شاید بهترین لذت دنیاست...

مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *