پست وبلاگ

شاخص های اصلی زعفران اصل

شاخص های اصلی زعفران اصل

به گزارش اکوتو ، تشخيص زعفران هاي اصلي از روي سرشاخه کلاله زعفران ساده ترين روش محسوب مي شود، چراکه سرشاخه هاي کلاله زعفران سه شاخه و قسمت بالاي آن شيپوري بوده که هرچه پايين تر مي آيد باريک تر مي شود. به گزارش تبيان، ضمن اين که داراي مقداري طعم تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه هاي آزمايشگاهي قابل تشخيص است. با اين حال روش هاي ديگري نيز براي اين امر وجود دارد.

روش اول: تفاوت ظاهري گياهان است. ريشک ذرت مستقيم، ولي پرچم زعفران انحنا دارد.روش دوم: تکه هاي زعفران را روي شعله گاز قرار داده در اين حالت زعفران خالص به رنگ بنفش يا نارنجي در مي آيد که به پتاسيم آن مربوط مي شود. اما در مورد زعفران تقلبي رنگ زرد ايجاد مي شود.روش سوم: اگر تارهاي زعفران را بين کاغذ کاهي بگذاريم و کمي فشار دهيم نبايد لکه چربي باقي بگذارد. اگر چنين باشد به احتمال قوي آن زعفران تقلبي است.با اين حال قيمت زعفران در چند ماهه اخير تغييرات زيادي داشته است.به گزارش ايرنا، رئيس اتحاديه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوي با اشاره به اينکه صادرات زعفران در مرداد ماه هيچ گونه تفاوتي نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نداشته است، خاطر نشان کرد: صادرات اين محصول در فروردين ماه سال جاري نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد و در ارديبهشت ماه ۴۱ درصد رشد مثبت داشت اما متاسفانه در خرداد ماه با ۲۵ درصد و در تيرماه سال جاري با ۳۳ درصد رشد منفي صادرات نسبت به سال گذشته مواجه شديم.

درباره ی مهدی ذاکری

خواست خدا ، باعث شد قطعه ای از ایران زیبایمان را ببینم و بشناسم ، علاقه ام برای ایران شناسی بیشتر شد تا شاید عمل کرده باشم به گفته خدای مهربانم " سیرو فی الارض..." . از آنجایی که این سیر در آفاق ، هزینه بردار است ، اقتصاد نیز اصل مهمی است که اخبارش را تقدیمتان می کنم.

مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *