پست وبلاگ

جذب گردشگر خارجی با غذاهای محلی

جذب گردشگر خارجی با غذاهای محلی

مرتضی رحمانی موحد ــ معاون گردشگری کشور در آیین اختتامیه جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در کرمانشاه اظهار داشت: مشارکت و همت استان‌های کرمانشاه، همدان، ایلام و کردستان در ارایه ظرفیت‌های سفره ایرانی جای تقدیر دارد که توانستند با بهترین شکل ما را به سیاست‌های این برنامه نزدیک کنند.

وی در حاشیه بازدید از جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در کرمانشاه و با حضور در غرفه‌های استان ایلام به تنوع غذاهای ایلام که رنگ و بوی طبیعت این خطه را دارد اشاره کرد و اظهار داشت فرهنگ غذا در ایلام بسیار غنی است.

وی کسب دو مقام برتر سفره‌خانه سنتی پدیده ایلام و سرآشپز برتر (خانم بتول نقدی) و کسب مقام برتر هتل سعید دهلران (آقای نظرزاده) نیز تبریک گفت و از شرکت ایلامی‌ها در این جشنواره تقدیر کرد.

معاون گردشگری کشور گفت: این جشنواره با هدف جریان‌سازی عمومی برای توجه به غذای ایرانی و محلی و ایجاد تغییرات در کیفیت و خدمات رستوران‌ها برگزار می‌شود.

وی افزود: تعدد و تنوع غذای محلی در جای جای ایران فرصت کم‌نظیری برای جذب گردشگران بوده و این غذاها را باید در منوی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی جای داد تا زمینه دسترسی فراهم شود.

درباره ی اکوتو

اکوتو ، یعنی اقتصاد و گردشگری در خدمت هم ، در کنار هم ، گردشگری صرف برای قشر مرفه جامعه است و اقتصاد صرف ، برای کسانی است که فکر می کنند زندگی فقط پول است ! باید پول درآورد و از زندگی لذت برد ، گردشگری شاید بهترین لذت دنیاست...

مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *