پست وبلاگ

آغاز جشنواره «سفره ایرانی»

آغاز جشنواره «سفره ایرانی»

مرتضی رحمانی موحد با اشاره به اینکه با توجه به نیاز احساس شده در رابطه با احیای ظرفیت‌ها و معرفی آشپزی ایرانی با غذاهای بومی و سنتی و به کارگیری آن به عنوان امتیازی شاخص در توسعه صنعت گردشگری کشور راه اندازی سلسله جشنواره‌های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» متناسب با شرایط فرهنگی و اقلیمی ۸ منطقه کشور در دستور کار قرار گرفت که نخستین نمونه آن در استان مازندران برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه پذیرای عموم هموطنان، علاقه مندان و فعالان حوزه گردشگری برای شرکت در جشنواره‌های تدارک دیده شده هستیم، افزود: جشنواره‌های آتی به ترتیب در شهرهای تبریز، کرمانشاه، مشهد، اصفهان، یزد، شیراز و اهواز برگزار خواهد شد تا در چارچوب این رویدادهای پیش رو، ضمن معرفی غذاهای بومی و تبدیل آنها به جاذبه‌های جدید گردشگری کشور، مراکز پذیرایی و دیگر واحدها عرضه غذا را نیز متناسب با معیارهای مدرن درجه بندی و مقدمات جشنواره بزرگ ملی سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری فراهم شود.

معاون گردشگری در ادامه اظهار داشت: امید است در آینده ای نزدیک درجه بندی‌های مورد نظر در تعیین قیمت غذای رستوران‌ها اثرگذار باشد و مخاطب مورد نظر آگاه شود که قرار است با چه کیفیت غذا و خدماتی روبه رو شود.

رحمانی موحد عنوان کرد: همچنین در پی رویدادهای اشاره شده مقرر شده آشپزها و رستوران‌های منتخب با دریافت لوح و تندیس افتخار ویژه جشنواره تقدیر شوند و به عنوان نمایندگان سفره ایرانی در نمایشگاه‌های بین المللی گردشگری حضور یابند.

این مقام مسؤل در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدوار هستیم که جشنواره‌های «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» صنعت غذای کشور را متحول کنند و سبب تعمیق نگاه به ظرفیت‌های خوراک ایرانی و طی کردن فرآیند جهانی شدن در این زمینه شود.

درباره ی اکوتو

اکوتو ، یعنی اقتصاد و گردشگری در خدمت هم ، در کنار هم ، گردشگری صرف برای قشر مرفه جامعه است و اقتصاد صرف ، برای کسانی است که فکر می کنند زندگی فقط پول است ! باید پول درآورد و از زندگی لذت برد ، گردشگری شاید بهترین لذت دنیاست...

مقالات مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *